Απολογείται στην Ευελπίδων ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

απολογείται-στην-ευελπίδων-ο-υπαρχηγ-0

pappas apologia«Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής – Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα η Θέμις Σκορδέλη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν λίστες με ονόματα και διευθύνσεις μεταναστών

Ενώπιον του ανακριτή βρίκσεται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στην Ευελπίδων 15 λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Την ώρ απου έμπαινε στο γραφείο δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές».

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον βουλευτή της ΧΑ Γιάννη Λαγό, καθώς και την ανθυπαστυνόμο που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση.

Στο γραφείο του εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα η Θέμις Σκορδέλη, η οποία συνελήφθη χθες το βράδυ, προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Η κυρία Σκορδέλη, έγινε γνωστή ως «αγανακτισμένη κάτοικος» στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, και λίγο αργότερα εμφανίσθηκε υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄Αθηνών, τον Ιούνιο του 2012.

Κατά τη διάρκεια ερευνών της αστυνομίας στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα, διευθύνσεις και άλλα στοιχεία μεταναστών, έντυπο υλικό της ΧΑ, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 145.000 ευρώ.

Την ώρα που προσερχόταν στον εισαγγελά η Σκορδέλη πολύ εκνευρισμένη φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «140.000 δραχμές σε βιβλιάριο του 1994! Εμετός της κοινωνίας!».

Έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση σε βάρος Αφγανών, αλλά η δίκη έχει αναβληθεί οκτώ φορές. Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2014.

 

Πηγή: protothema

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook