Απεγκλώβισαν ανήλικο κορίτσι …

απεγκλώβισαν-ανήλικο-κορίτσι-7789

Μόνο με τη συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας έγινε εφικτός ο απεγκλωβισμός ενός ανήλικου κοριτσιού μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Κισσάμου, στον κόμβο στα Νοπήγια.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ.

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν συνολικά τα δύο από αυτά σοβαρότερα. Ανάμεσα στους τραυματίες με τα σοβαρότερα τραύματα και το ανήλικο κορίτσι.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες και να μεταφέρουν τους πιο ελαφρά τραυματισμένους στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου.

Λίγο αργότερα  και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του  ανήλικου κοριτσιού αποφασίστηκε η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιδρύματος.

Στο μεταξύ, άλλο ένα τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, στις 18:00 το απόγευμα, στο Κολυμπάρι Χανίων, όταν το δίκυκλο, που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα και επέβαινε σε αυτό η αδελφή της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε διερχόμενο λεωφορείο.

Η σύγκρουση, ήταν σφοδρή και οι δυο κοπέλες, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook