Απίστευτο | Απέλαση από την Ελλάδα για τη μητέρα της 13χρονης νεκρής από μαγκάλι

απίστευτο-απέλαση-από-την-ελλάδα-για-τ-111508

magaliΠοινική δίωξη και προθεσμία για αποχώρηση από την Ελλάδα για τη μητέρα του 13χρονου κοριτσιού

λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέως, η 54χρονη γυναίκα από τη Σερβία οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου της δόθηκε περιθώριο 30 ημερών για να φύγει από την Ελλάδα.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ασκήθηκε τη Δευτέρα κατά της μητέρας του 13χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις του αυτοσχέδιου μαγκαλιού που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ωστόσο, η εισαγγελέας έκανε χρήση άρθρου του ποινικού κώδικα που επιτρέπει στο δικαστήριο να μην υποβάλλει κάποια ποινή λόγω της ψυχικής οδύνης που έχει υποστεί ο κατηγορούμενος, εφόσον είναι οικείος του θύματος.

Παρά ταύτα, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέως, η 54χρονη γυναίκα από τη Σερβία οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην Ελλάδα.

Τελικά αποφασίστηκε να της χορηγηθεί προθεσμία 30 ημερών, διάστημα μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένη να αποχωρήσει από τη χώρα.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook