Απίστευτο | Έξαλλος παπάς έκαψε αυτοκίνητο άνδρα γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την παπαδιά!

απίστευτο-έξαλλος-παπάς-έκαψε-αυτοκί-103150

21_3782_kt_2079_copyΤο «αγάπα τον πλησίον» σου απέκτησε διαφορετικό νόημα για έναν 65χρονο ιερέα ο οποίος αποδείχθηκε εκτός των άλλων και… ζηλιάρης. Κι αυτό γιατί όταν θεώρησε ότι ένας άνδρας είχε σχέση με την πρεσβυτέρα, έγινε πυρ και μανία. Κυριολεκτικά, καθώς ο ιερέας πυρπόλησε και προκάλεσε δολιοφθορές στο αυτοκίνητο του εν λόγω άνδρα.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, δικάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, επέβαλε στον 65χρονο ιερέα ποινή φυλάκισης 20 μηνών, καθώς τον έκρινε ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες φθορές.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, το 2006 και επί τέσσερις μήνες ο ιερέας χωριού του νομού Θεσσαλονίκης είχε βάλει στο στόχαστρο το αυτοκίνητο του «αντίζηλου». Εριξε στο όχημα διαβρωτικό υγρό, το πυρπόλησε και έκοψε τα φρένα.

Ο ιερέας παραπέμφθηκε σε δίκη αντιμετωπίζοντας βαρύτατες πράξεις, που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Ωστόσο, ήδη κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, όταν το Κακουργιοδικείο Βέροιας τον καταδίκασε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών, οι κατηγορίες είχαν μετατραπεί σε πλημμελημματικές, επειδή κρίθηκε πως δεν προέκυψε από τη φωτιά κίνδυνος για άνθρωπο.

Ο κατηγορούμενος επιμένει να αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζονται, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο που τον έκρινε και στις δύο περιπτώσεις ένοχο.

Πηγή: iefimerida.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook