Απίστευτη κτηνωδία: «Τρεις μαυροφορεμένοι άντρες μου έκοψαν το αυτί με τα δόντια»

απίστευτη-κτηνωδία-τρεις-μαυροφορε-119298

Νέο απίστευτο ρατσιστικό χτύπημα με θύμα Ιρανό μετανάστη. Σοκαριστική είναι η μαρτυρία του Σαϊντ, για το πώς του επιτέθηκαν μαυροφορεμένοι, όπως λέει άνδρες, και του έκοψαν το αυτί, δαγκώνοντας τον.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν τελικά να χάσει το αυτί του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

epithesiΣε βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι «Γιατροί του Κόσμου», ο Σάιντ μιλάει για την επίθεση που σημειώθηκε στο Μεταξουργείο, πριν από περίπου δύο μήνες.

Όπως λέει, ένας από τους τρεις μαυροφορεμένους άνδρες που τον χτύπησαν, έκοψε με τα δόντια το αυτί του. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να το συγκολλήσουν κι έτσι ο νεαρός μετανάστης το έχασε.

«Με χτύπησαν. Μετά ένας από αυτούς έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και με τα δόντια του μου έκοψε το αυτί μου. Αιμορραγούσα και το αυτί μου έπεσε στο έδαφος», λέει ο ίδιος.

Ένας φίλος του, βρήκε το κομμένο αυτί του, το οποίο και πήγε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες ο Σαϊντ.

«Αυτό που θέλω να πω για τους μετανάστες που φεύγουν από τη χώρα τους… ίσως στη χώρα τους να είναι καλύτερα» λέει ο ίδιος, ο οποίος πλέον έχει βρει καταφύγιο στους Γιατρούς του Κόσμου.

«Εγώ στην Ευρώπη δεν είδα κανέναν πολιτισμό, καμία αγάπη», καταλήγει.

Πηγή: news247

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook