Ανείπωτη τραγωδία | Νεκρός 12χρονος που έπαιζε με την καραμπίνα του πατέρα του

ανείπωτη-τραγωδία-νεκρός-12χρονος-που-106686

asthenoforo-5701-800x462Τραγωδία με θύμα 12χρονο μαθητή σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ, όταν μαζί με τον 14χρονο αδερφό του περιεργαζόταν την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα τους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αδέλφια τη μοιραία ώρα, γύρω στις 11 το βράδυ, παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε δωμάτιο του σπιτιού τους. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα τα σκάγια να χτυπήσουν θανάσιμα το παιδί, που μέσα σε λίγα λεπτά κατέληξε.

Έντρομοι, ακούγοντας την εκπυρσοκρότηση του όπλου, οι γονείς των παιδιών που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, έτρεξαν στο δωμάτιο και αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου με ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες ιατρικές βοήθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ήταν ήδη αργά.

Λίγο αργότερα στο σπίτι της οικογένειας κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και να ερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες το νήμα της ζωής του άτυχου παιδιού κόπηκε τόσο νωρίς και το παιχνίδι των δύο αγαπημένων αδελφών κατέληξε σε τραγωδία.

Αργότερα το βράδυ στο σπίτι έσπευσε και ειδικός γιατρός – ψυχολόγος προκειμένου να παράσχει ψυχολογική υποστήριξης στην οικογένεια και κυρίως στα αδέλφια του αδικοχαμένου παιδιού.

Πηγή: koolnews

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook