Ανακοίνωση του Μανούσου Βολουδάκη διαψεύδει τη Ν.Ε Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ

ανακοίνωση-του-μανούσου-βολουδάκη-δι-53384

voloudakis_vouli_aftodioikisiΑνακοίνωση με την οποία διαψεύδει τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέδωσε ο Χανιώτης Υφυπουργός Μανούσος  Βολουδάκης.

Στη δήλωση του ο κ. Βολουδάκης αναφέρει τα παρακάτω:

«Η χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε υποτιθέμενη δήλωσή μου,  σχετικά με τη δημιουργία Εμπορικού Κέντρου έξω από το  Αεροδρόμιο Χανίων .

Τέτοια δήλωση δεν έχω κάνει!  Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί με τόση ευκολία ένα ψέμα, δείχνει και το μέτρο της σοβαρότητάς του. Και αποδεικνύει – για μια ακόμη φορά- ότι στην πραγματικότητα είναι φορέας της πιο ακραίας παλαιοκομματικής νοοτροπίας:

Δε διστάζει, προκειμένου να υπηρετήσει κομματικές σκοπιμότητες, ακόμη και να πλαστογραφήσει την πραγματικότητα.  Όσο με αφορά, όπως πάντα, επικεντρώνομαι στις πράξεις, και δεν ασχολούμαι με τη βιομηχανία παραγωγής εφήμερων εντυπώσεων, που ορισμένοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως πολιτική.»

One thought on “Ανακοίνωση του Μανούσου Βολουδάκη διαψεύδει τη Ν.Ε Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Δεν έχω αλλάξει ούτε και σήμερα το γενικό μου συμπέρασμα:

    Προτιμάμε να κουβεντιάζουμε πάντα για τα φαιδρά και να κακιώνουμε για τα λιγότερο σπουδαία, αφήνοντας τα σημαντικά στα χέρια των ανάξιων, των ανόητων και των ανεπάγγελτων που μας κυβερνάνε.

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2013/04/dascaloyiannis.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook