Από που θα περάσει ο δρόμος ;

από-που-θα-περάσει-ο-δρόμος-8650

Την δημιουργία νέου κόμβου, ο οποίος θα περάσει μέσα από τον κάμπο των Νεροκούρου και θα εκτείνεται, έως την 5η Μεραρχία στην περιοχή του Βλητέ Σούδας, καθώς και την ανακατασκευή του δρόμου, που οδηγεί στην διασταύρωση με το Ακρωτήρι, προβλέπει η μελέτη, που αφορά τον κόμβο σύνδεσης του Αεροδρομίου Χανίων με το Λιμάνι της Σούδας.

Η ανάγκη ολοκλήρωσης, της μελέτης, ήταν το θέμα που απασχόλησε την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολου Βουλγαράκη και όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.

Όπως ανέφεραν τόσο ο κ. Βουλγαράκης, όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Ξυνίδης,«πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό οδικό κομμάτι, όχι μόνο για τα Χανιά αλλά και για το Ρέθυμνο, καθώς εξυπηρετεί ταυτόχρονα και τους δυο Νομούς, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται περαιτέρω το αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης.»

Παράλληλα, ο κ. Βουλγαράκης, διευκρίνισε πως,  «βάσει της μελέτης, θα γίνει νέα διάνοιξη, μέχρι το Πιθάρι Ακρωτηρίου, ούτως ώστε ν’ αποφευχθεί, ένα ενδεχόμενο πέρασμα του οδικού δικτύου, από κατοικημένες περιοχές, γεγονός που θα περιπλέξει την όλη διαδικασία.»

Αξίζει να σημειωθεί πως, το θέμα, θα τεθεί προς συζήτηση και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook