Αμαρτωλή της χρονιάς η … Pippa

αμαρτωλή-της-χρονιάς-η-pippa-11078

Η Pippa Middleton το 2011 πήρε τον τίτλο «Καλύτερα οπίσθια της χρονιάς», όμως το 2012 την αφήνει με έναν τίτλο διόλου κολακευτικό: «Η αμαρτωλή της χρονιάς».

Τη λίστα των «κοινωνικά παραστρατημένων» θα παρουσιάσει η ιαπωνική όπερα Mikado που θα ανέβει στην Εθνική Λυρική Σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας.

Άλλοι που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων που τη χρονιά αυτή «εξετράπησαν της πορείας τους ή αποκαθηλώθηκαν από το βάθρο τους» είναι η σύζυγος του εκπροσώπου της Βουλής των Κοινοτήτων Sally Bercow ή ο ποδηλάτης Lance Armstrong.

Ο στίχος που αφιερώνεται στην 29χρονη Pippa αναφέρει:

«Και η αδερφή της Δούκισσας που κυκλοφόρησε νέο βιβλίο/Δεν πούλησε καθόλου καλά αλλά τα οπίσθιά της αξίζουν μια ματιά».

Ο ηθοποιός και ερμηνευτής της όπερας που υποδύεται τον μεγαλοπαραγωγό Ko-Ko, Richard Suart, ο οποίος θα αναγνώσει τη λίστα, είπε στην Telegraph όταν σ’ αυτήν τη λίστα θα περιέχονται όλα τα ονόματα αυτών που παραστράτησαν τον χρόνο που φεύγει. «Κάποιοι είναι αρκετά γενναιόδωροι με το να εμφανίζονται. Κάποιοι άλλοι φοβάμαι ότι δεν θα μου ξαναμιλήσουν», τόνισε.

Η Pippa φημολογείται ότι έλαβε προκαταβολικά 400.000 λίρες για τον οδηγό πάρτι που εξέδωσε, αλλά το βιβλίο της κατάφερε να πουλήσει μόνο 2.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και ξέπεσε στα καλάθια με τις προσφορές σχεδόν αμέσως. Η όπερα Mikado θα εμφανίζεται στη Βρετανική Λυρική Σκηνή από την 1η Δεκεμβρίου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook