Αλεξάκης: Πιο φθηνά κι απ’ το κόστος τα αμνοερίφια στο ΙΝΚΑ | Ηχητικό

αλεξάκης-πιο-φθηνά-κι-απ-το-κόστος-τα-58612

ALEXAKIS_INKA

«Πριμ» του ΙΝΚΑ ύψους 70 χιλιάδων ευρώ χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού  Αποστόλης  Αλεξάκης, την απόφαση να πωλούν το αρνί φθηνότερα απ’ ότι το αγοράζουν, μιλώντας  στον SUPER FM 89.6.

«Αγοράζουμε ακριβά, πουλάμε φθηνά», τόνισε ο κ. Αλεξάκης, εξηγώντας ότι η τιμή αγοράς από τους κτηνοτρόφους μαζί με το ΦΠΑ φτάνει στα 6,20 ευρώ το κιλό, την ώρα που η τιμή πώλησης είναι 5,68 ευρώ.

«Είναι μια πριμοδότηση που κάνουμε στους καταναλωτές και τους κτηνοτρόφους», επεσήμανε, διαβεβαιώνοντας ότι η τιμή θα είναι αμετάβλητη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, ότι όλα τα αμνοερίφια είναι ντόπια και ότι υπάρχει εξασφαλισμένη επάρκεια.

«Εμείς πουλάμε πιο φθηνά από όλα τα σούπερ μάρκετ», τόνισε ο κ. Αλεξάκης, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για «κίνηση εντυπωσιασμού», απάντησε ότι η δράση του είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία.

Για τον Μαρινόπουλο

Για παραπλανητική διαφήμιση μέσω εκπτωτικών κουπονιών κατηγόρησε το σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» ο κ. Αλεξάκης:

«Στείλαμε μια επιστολή στο Υπουργείο Ανάπτυξης και λέγαμε ότι δεν μπορούν μέσω των εφημερίδων να μοιράζουν κουπόνια και να λένε ότι κάνουν εκπτώσεις και την ίδια στιγμή στα καταστήματα να μην έχουν επαρκείς ποσότητες. Μετά από την επιστολή μας το Υπουργείο Ανάπτυξης έκανε έλεγχο και διαπίστωσε ότι είχαν πάρει πολύ λιγότερα αμνοερίφια σε σχέση με πέρυσι»

Για τα Σφαγεία

Εγγυώμενος ότι όλα τα αρνιά του ΙΝΚΑ προέρχονται από ντόπιους κτηνοτρόφους, ο κ. Αλεξάκης βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στην προσφορά του στα Σφαγεία Χανίων.

«Διαθέσαμε ένα πόσο 400.000 ευρώ στο συνεταιρισμό και έκανε ένα υπερσύχρονο σφαγείο», τόνισε: «Ένα σφαγείο με κλίβανο, όπου μπορούν να καίγονται τα απόβλητα των αρνιών και να έχουμε σίγουρα ελεγχόμενα κρέατα γιατί μόνο από τους κτηνοτρόφους μπορεί να εξασφαλιστεί αυτό»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook