Ακρωτηριασμένο παιδί και δελφίνι κολυμπούν μαζί! | Video

ακρωτηριασμένο-παιδί-και-δελφίνι-κολ-91839

delfini paidiΈνα 8χρονο αγόρι, που έχει υποβληθεί σε διπλό ακρωτηριασμό και έμαθε να κολυμπάει με προσθετικά βατραχοπέδιλα μπήκε σε μία πισίνα και κολύμπησε μαζί με ένα δελφίνι. Και όμως, οι δυο τους είχαν κάτι κοινό, εκτός από την αγάπη τους για το νερό: το δελφίνι είναι επίσης τραυματισμένο και του έχει κοπεί η ουρά.

Ο Cieran Kelso πέταξε στη Φλόριντα από την Αγγλία και είχε την σπάνια ευκαιρία να κολυμπήσει με την Winter, ένα δελφίνι στο Clearwater Marine Aquarium που κολυμπάει με προσθετική ουρά και έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Dolphin Tale». Και αυτό ήταν κάτι που έκανε το αγόρι να νιώθει πιο κοντά με το θηλαστικό.

Αφότου έχασε και τα δύο πόδια του από μηνιγγίτιδα σε ηλικία ενός έτους, ο Cieran χρησιμοποιεί προσθετικά μέλη με βατραχοπέδιλα για να κολυμπήσει.

«Τα πρώτα του λόγια όταν είδε την ταινία ήταν «Η Winter είναι σαν και μένα», είπε ο πατέρας του Cieran, Gary Kelso. «Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα όταν βλέπεις τον Cieran να κολυμπάει με το δελφίνι».

Η οικογένεια έκρυψε το ταξίδι από το αγόρι μέχρι τις 16 Αυγούστου, οπότε ήταν η πτήση για Φλόριντα.

Οι αεροσυνοδοί ανακοίνωσαν ότι το ταξίδι ήταν μια επίσκεψη – έκπληξη στο σπίτι της Winter, που οργανώθηκε από τους τοπικούς υπαλλήλους τουρισμού.

Το όνειρο του Cieran είχε γίνει πραγματικότητα!

Την ημέρα που οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην ίδια πισίνα, ο εκπαιδευτής Cammie Zodrow προέτρεψε τον Cieran να ακουμπήσει το δελφίνι, κάνοντάς του έτσι σήμα να δείξει την ουρά της.

«Εσείς είστε οι καλύτεροι φίλοι τώρα», είπε ο Zodrow στον Cieran, που δεν μπορούσε παρά να λάμπει από ευτυχία.

Στη συνέχεια, πιάστηκε από το πτερύγιό της και κολύμπησε δίπλα της, κάνοντας σε κύκλους και βόλτες για αρκετή ώρα.

Για περισσότερο από μία ώρα, η Winter και ο Cieran – στην αρχή έχοντας μαζί μόνο τον εκπαιδευτή, στη συνέχεια και την 5χρονη αδελφή του, Layla-Eve και την αδελφή της Winter, Hope – κολυμπούσαν στην πισίνα.

Ο Cieran είπε ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Winter και θα μπορούσε να κολυμπάει μαζί της για «ένα εκατομμύριο ώρες». «Ήταν πιο απίστευτο και από το απίστευτο», είπε μόλις βγήκε από την πισίνα.

H οργάνωση για την επίσκεψη διήρκεσε περίπου ένα χρόνο, στη διάρκεια του οποίου οι γονείς του Cieran προσπαθούσαν να του το κρατήσουν κρυφό.

 

Πηγή : protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook