Αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας στα Σφακιά

αιφνιδιαστική-επιχείρηση-της-αστυνο-44715

astynomia4_1Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων με την συνδρομή και ανδρών από το Ηράκλειο στα Σφακιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή Ασκύφου εκεί,

όπου στις 29 Μαρτίου 2013 πυροβολήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες μέσα στο αυτοκίνητό του, ο 52χρονος κτηνοτρόφος Γιώργος Ζακινθυνάκης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» κυριολεκτικά την περιοχή αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Στο μεταξύ, από τις έρευνες που πραγματοποίησαν σε διάφορα σπίτια, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δέκα κυνηγετικά όπλα, εκατόν πενήντα τρία φυσίγγια, ένα περίστροφο, δύο γεμιστήρες, δύο κάλυκες αλλά και ένα κλεμμένο όπως αποδείχτηκε αυτοκίνητο.

Παράλληλα, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, θα οδηγηθούν πέντε άτομα ηλικίας από 36 έως 67 ετών αντίστοιχα τα οποία κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook