ΑΟΧ: Πάθος για αποτέλεσμα στην Ελευσίνα

αοχ-πάθος-για-αποτέλεσμα-στην-ελευσίν-10923

Ο Α.Ο.Χανιά αγωνίζεται την Κυριακή (2/12) στις 15.00, στο γήπεδο της Ελευσίνας με μοναδικό ζητούμενο το θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας.

Η χανιώτικη ομάδα προέρχεται από δύο σερί ήττες εντός έδρας (Παναιγιάλειος, Επισκοπή) και για να επανέλθει στα… ίσια της θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα σε μια από τις πλέον «καυτές» έδρες» της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Μπορεί να υπάρχουν τριγμοί στην ομάδα, λόγω των αποχωρήσεων και των  επερχόμενων αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, ωστόσο, όπως έδειξαν οι παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις, είναι αποφασισμένοι για να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα.

Στην αποστολή είναι τόσο ο Βουρβαχάκης, όσο και ο Τσιτλακίδης, ενώ -ίσως- γίνει η έκπληξη και με τον Πυθαρούλη, ο οποίος αν ενσωματωθεί στην αποστολή μπορεί να βοηθήσει στη διάρκεια του ματς (είναι ανέτοιμος λόγω στρατού).

Στην τελευταία προπόνηση, ο Μουράτ Σεροπιάν έδειξε κάποιες από τις προθέσεις του, ενόψει Αστέρα Μαγούλας. Ίσως υπάρξουν κάποια ή κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα που μπορεί να θεωρηθούν έκπληξη, ωστόσο, το ζητούμενο θα είναι η νίκη ή έστω η ισοπαλία.

Τα περυσινά γεγονότα στην Ελευσίνα και το «πολεμικό» κλίμα που συνάντησε ο ΑΟΧ εκεί (πήρε ηρωικό 2-2) ελπίζουμε να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν και να μην έχουμε και φέτος τέτοιου είδους φαινόμενα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχελής από τον Πειραιά.

Στα υπόλοιπα ματς της 6ης αωνιστικής θα παίξουν την Κυριακή (15.00):

  • Ρούβας-Παναιγιάλειος
  • Πανηλειακός-Κόρινθος
  • Επισκοπή-Φωστήρας
  • Γλυφάδα-Προοδευτική (Δευτέρα, 15.00)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook