ΑΟΧ: Σήμερα στις 3 μ.μ όλοι στο Στάδιο …

αοχ-σήμερα-στις-3-μ-μ-όλοι-στο-στάδιο-6828

Την υποστήριξη των φιλάθλων του Α.Ο. Χανιά ζητάει με δηλώσεις του στα «Χανιώτικα Νέα», ο Μουράτ Σεροπιάν, έτσι ώστε να μετατραπεί σε 12ο παίκτη της ομάδας και να παρθεί η νίκη στο πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Όπως τονίζει ο Σεροπιάν, ο ΑΟΧ δεν «φοβάται» το ματς αλλά έχει δουλέψει αρκετά για να παρθεί το πολυπόθητο «τρίποντο».

 

Κόουτς, πώς περιμένεις το κυριακάτικο παιχνίδι;

Εμείς, όπως έχω ξαναπεί, αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια κάτω από την ίδια οπτική γωνία. Ανεξαρτήτως τακτικής που ακολουθούμε, παίζουμε για τη νίκη. Το ίδιο κάναμε και στην Κόρινθο, το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Περιμένετε ότι θα συναντήσετε δυσκολίες στο παιχνίδι; Το φοβάστε, καθώς ο Παναιγιάλειος πρόκειται για αντίπαλο που θεωρείται καλή ομάδα;

Δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι. Αντιθέτως δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάνω στα δυνατά σημεία του αντιπάλου και στους παίκτες-κλειδιά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε αγωνιστική κατάσταση που θα προκύψει στο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα ανταπεξέρθουμε με τον καλύτερο τρόπο και πάμε για να κερδίσουμε.

Η νίκη στην Κόρινθο έχει μεγαλώσει τη διάθεση και τη δική σας αλλά και του κόσμου, που προβλέπεται να είναι πολύς αύριο στο στάδιο.

Τη βοήθεια του κόσμου τη χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Από εκεί και πέρα όμως, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στα Χανιά, έχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε κάτι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει ό,τι κυνηγάει.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook