ΑΟΧανιά: Προπώληση εισιτηρίων για Πανηλειακό

αοχανιά-προπώληση-εισιτηρίων-για-παν-27772

aoxΞεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Α.Ο.Χανιά με τον Πανηλειακό την  Κυριακή (10/2) και η ΠΑΕ ΑΟΧ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τόπο που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι προπωλούνται εισιτήρια για τον αγώνα Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Πανηλειακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15.00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Η προπώληση γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Α. Παπανδρέου 57 και με εξωτερικό συνεργείο διαπιστευμένων ατόμων από την ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης Τσάτσος έχει υπογράψει στον Α.Ο.Χανιά, συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα, ωστόσο δεν έχει ακόμα εκδοθεί το δελτίο του, με συνέπεια να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το ματς με τον Πανηλειακό.

Ο Τσάτσος, μολονότι ανακοινώθηκε από τον ΑΟΧ δεν έχει πάρει επίσημα την ελευθέρας του από την προηγούμενη ομάδα του την Κασσιόπη Κέρκυρας, με συνέπεια να «μπλοκάρεται» η μεταγραφή του.

Αιτία ότι δεν έχει συνεδριάσει η επιτροπή λύσης συμβολαίων της ΕΠΟ και αν αυτό δεν γίνει τις προσεχείς δύο ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή), ο Τσάτσος δεν πρόκειται να παίξει την Κυριακή (10/2) με τον Πανηλειακό.

Και ο Στέλιος Μπαξεβάνης επανέρχεται δριμύτερος και αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (7/2) να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τον Α.Ο.Χανιά. Μάλιστα, την Τετάρτη (6/2) έκανε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μπαξεβάνης είχε δοκιμαστεί προ 10 ημερών, ανάμεσα σε άλλους αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μουράτ Σεροπιάν, ωστόσο, επειδή η περίπτωσή του είναι ξεχωριστή αφού είναι ένας παίκτης ικανός, το θέμα του επανήλθε και μάλιστα αναμένεται να υπογράψει, για να αποτελέσει πολύτιμη επιθετική λύση για τους «μπλε».

Ο Μπαξεβάνης που υπενθυμίζεται ότι την περίοδο 2010-2011 φόρεσε τη φανέλα και του Πλατανιά, κάνοντας μια αρκετά καλή χρονιά τότε στη Γ’ Εθνική, έχει φορέσει και τις φανέλες των ΕΑΡ, Ρεθυμνιακού, Επισκοπής, Αστέρα Ρεθύμνου, Ασή Γωνιάς και ξανά Επισκοπής από την οποία έμεινε ελεύθερος προ ολίγων εβδομάδων.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook