ΑΟΧανιά | Πάμε γερά, με Πανηλειακό την Κυριακή στο στάδιο

αοχανιά-πάμε-γερά-με-πανηλειακό-την-κ-30070

SONY DSCΤην Παρασκευή (8/2) οι παίκτες του Α.Ο.Χανιά πραγματοποίησαν την τελευταία δυνατή προπόνηση (το Σάββατο θα είναι χαλαρή), για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό την Κυριακή (10/2).

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις, ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν χρησιμοποίησε στους βασικούς, τους ίδιους 11, συνεπώς δείχνει να έχει κατασταλάξει στο βασικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα:

Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Ψυχουντάκης, Τσαρτσαρής, Παπαζούδης, Γωνιωτάκης, Μποτωνάκης, Δουμάνης, Πάγκαλος.

Ο Πάγκαλος αναμένεται να παίξει κορυφή στην επίθεση και πίσω του ο Γωνιωτάκης, στο 4-2-3-1.

Απών θα είναι ο τραυματίας Ταταράκης, ενώ δύσκολα θα είναι στην αποστολή οι Μπαξεβάνης και Κουρτάνοβιτς.

Στο μεταξύ το δικό του μήνυμα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανηλειακό στέλνει ο σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο. Χανιά Blue Boys, μέσω ανακοίνωσης του.

 Η ανακοίνωση αναφέρει:

Την Κυριακή στις 15.00 στο Ε.Σ.Χανίων ο Α.Ο. Χανιά αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανηλειακού. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί με νίκη η ομάδα μας πλασάρεται στις θέσεις ανόδου. Αν είμαστε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ μπορούμε να πάρουμε τη σημαντική αυτή νίκη. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να γίνει ο δωδέκατος παίκτης.

Την ημέρα του αγώνα τα γραφεία των Blue Boys θα είναι ανοικτά από νωρίς το πρωί για όποιον θέλει να έρθει ενώ στα γραφεία μας διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ για τα μέλη μας.

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook