ΑΟΧΑΝΙΑ: Εξελίξεις …

αοχανια-εξελίξεις-9471

Βασίλης Παπαδόπουλος, Πασχάλης Ιωαννίδης, Βασίλης Τσαρτσίδης και Πέτρος Τάντσης φαίνεται ότι θα είναι οι τέσσερις πρώτοι που θα αποχωρήσουν (ή έχουν αποχωρήσει) από τον Α.Ο.Χανιά, μετά από εισήγηση και του Μουράτ Σεροπιάν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ήττα από την Επισκοπή προκάλεσε πολλούς «κραδασμούς» και τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν, αφού ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, ο τραυματισμός του Βασίλη Παπαδόπουλου δεν ήταν ακριβώς τραυματισμός αλλά μια αφορμή για το γεγονός ότι διοίκηση και παίκτης δεν τα έχουν βρει.

Από την άλλη για τον Τσαρτσίδη υπάρχει δυσαρέσκεια για την εμφάνιση του με την Επισκοπή, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ιωαννίδη.

Αυτοί ίσως να είναι οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν και ίσως η καμπάνα να χτυπήσει και για άλλους… Από την άλλη αναμένεται η ενίσχυση του ΑΟΧ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

 

Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά Νίκος Λαγομιτζής , μετά την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από την Επισκοπή (6-3), αναφέρει:

«Ας αντιληφθούν κάποιοι επιτέλους ότι η φανέλα του ΑΟΧ είναι βαριά. Αν δεν μπορούν να το διαχειριστούν αυτό κάποιοι ας πάνε σπίτι τους, ώστε να πάψουν να μας εκθέτουν και κυρίως να στεναχωρούν τον κόσμο του ιστορικού που περιμένει από την ομάδα να κάνει το μεγάλο άλμα που θα υπερβεί τη φθορά.

Τέρμα η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και ο χαβαλές κάποιων. Η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Ραντεβού στην Αθήνα για το προσεχές ματς κι ελπίζω για κάποιους να μην είναι το τελευταίο.

Ένα μεγάλο και ειλικρινές «συγγνώμη» από τους απανταχού φίλους του ΑΟΧ, δεσμευόμενοι ότι παρόλο που είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου θα προσπαθήσουμε όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας να τους δώσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος τις χαρές που περιμένουν.

Καλούμε τέλος τους μετόχους, παράγοντες και όλους όσους αγαπούν την ομάδα να συνδράμουν την προσπάθειά μας. Η εξυγίανση σε εταιρικό επίπεδο έχει εν πολλοίς συντελεστεί, τώρα ήρθε η ώρα να εργαστούμε όλοι μαζί για να δούμε τον ιστορικό εκεί που του αξίζει. Ψηλά και υπερήφανα!»

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook