Όταν το μυδοπίλαφο έγινε… σούσι | Συνάντηση Κρητικής – Ιαπωνικής κουζίνας

όταν-το-μυδοπίλαφο-έγινε-σούσι-συνά-119254

sousi

Γαστρονομική συνάντηση Κρήτης – Ιαπωνίας με την ονομασία “CRETE delicious” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο MINOA PALACE στο Πλατανιά με συντονιστή το Επιμελητήριο Χανίων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα και θα πλαισιωθεί με Κρητικούς – Ιαπωνικούς χορούς και μουσική, ενώ σ’ αυτήν θα λάβουν μέρος πέντε διακεκριμένοι σεφ της Ιαπωνίας και πέντε Κρήτες, οι οποίοι αλληλοδιδασκόμενοι, χρησιμοποιούν κρητικά προϊόντα και δημιουργούν δέκα πιάτα υψηλής μαγειρικής αντιπροσωπευτικό της καταγωγής του κάθε σεφ.

Το “CRETE delicious” είναι μια ομάδα κρητικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών η οποία περιλαμβάνει παραγωγούς ποιοτικών τροφίμων, μεταποιητές, καλλιτέχνες και τουριστικούς επιχειρηματίες. Χρησιμοποιεί τον γαστρονομικό τουρισμό ως όχημα προβολής των ποιοτικών κρητικών προϊόντων μέσα από την Κρητική γαστρονομική και πολιτιστική κουλτούρα.

Κρατήσεις στο τηλ. 28210-36500 του MINOA PALACE καθημερινά από 10:00 έως 15:00 έως και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014. Επικύρωση κρατήσεων με τραπεζική κατάθεση. Καταθέσεις μπορούν να γίνουν σε λογαριασμό της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Χανίων στην Τράπεζα Χανίων IBAN: GR 9306900010000000176141001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook