Όταν η πολιτεία απουσιάζει | Οι Χανιώτες στηρίζουν το ΕΚΑΒ | Εκδήλωση σήμερα στο “Portocali”

όταν-η-πολιτεία-απουσιάζει-οι-χανιώτε-63208

EKAB XANIAΗ κοινωνία και οι πολίτες πλέον αναλαμβάνουν να στηρίξουν το ΕΚΑΒ Χανίων, και να καλύψουν ελλείψεις που κανονιά δεν θα έπρεπε να υφίστανται, καθώς όπως φαίνεται η πολιτεία δεν κάνει το χρέος της αφού αφήνει στην τύχη του έναν από τους πλέον σημαντικούς φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας.

Αυτό διαπιστώνουν επιχειρηματίες των Χανίων που σε συνεργασία με τον σύλλογο των εργαζόμενων στον τοπικό τομέα του ΕΚΑΒ αποφάσισαν να διοργανώσουν σήμερα εκδήλωση με τον γνωστό Χανιώτη λυράρη Νίκο Ζωιδάκη στο κέντρο «Portocali» , προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα που θα διατεθούν για την αγορά φαρμακευτικού αλλά και άλλου εξοπλισμού που έχουν άμεση ανάγκη τα ασθενοφόρα και οι διασώστες.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ κ. Μανόλης Θεοδωράκης μιλώντας στον SUPER FM 89.6 είπε μεταξύ άλλων πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην προμήθεια αναλώσιμου υγειονομικού εξοπλισμού και είδη ασθενοφόρου.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως είναι φυσιολογικό σε οχήματα 5 και 10 ετών είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φθορές, οι οποίες δεν αποκαθίστανται.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως για τον τοπικό τομέα του ΕΚΑΒ  έχει να γίνει κάποια πρόσληψη προσωπικού για περισσότερα από 10 χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε πως η σημερινή εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο εκδηλώσεων «Portocali» στις 8:30 το βράδυ το οποίο προσφέρεται αφιλοκερδώς, ενώ αφιλοκερδώς θα συμμετάσχει στην εκδήλωση και ο Νίκος Ζωιδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook