Όταν Πλεύρης, Μιχαλολιάκος, Πάγκαλος και… Λουκά μιλούσαν στον Πρετεντέρη για τον εθνικισμό | Videos

όταν-πλεύρης-μιχαλολιάκος-πάγκαλος-κ-56137

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στον ΑΝΤ1, Τέλος Εποχής, στην οποία και έγινε μία εμπεριστατωμένη συζήτηση για τον εθνικισμό.

Στο τηλεοπτικό στούντιο παρευρέθηκαν πολιτικά και ακαδημαϊκά πρόσωπα της εποχής όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Χρήστος Γιανναράς αλλά και πρόσωπα τα οποία ήταν άγνωστα στο ευρύ κοινό την εποχή εκείνη αλλά μονοπωλούν σήμερα το ενδιαφέρον, όπως ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

Έντονη παρουσία έχει και ο Κώστας Πλεύρης γνωστός για τις αντισυμβατικές του απόψεις. Μεταξύ άλλων ο κ. Πλεύρης υποστηρίζει πως δεν είναι αντισημίτης αλλά από την άλλη τονίζει πως οι Εβραίοι είναι αυτοί που έσφαζαν τους Έλληνες ιερείς για αιώνες.

Μεταξύ άλλων στο πλατό βρισκόταν και ο νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ο οποίος στο 25ο λεπτό προτρέπει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να… αυτοκτονήσει καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν προσφορά!

Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της εκπομπής  είναι η στιγμή όπου ο κ. Πλεύρης έχει έναν έντονο διάλογο με τον κ. Πάγκαλο και του λέει πως «αξίζει για σαπούνι. Όλος του ο όγκος δεν αξίζει για τίποτε περισσότερο»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook