Όλα τα φλας στραμμένα στους αγρότες της Κρήτης

όλα-τα-φλας-στραμμένα-στους-αγρότες-τη-37491

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)Μπορεί να πήγαν, να μην είδαν -όπως αρχικά ήθελαν τον Πρωθυπουργό – καθώς εκείνος ήταν στην Τουρκία, όμως σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητοι…

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)Ο λόγος για τους αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι αν και χίλιοι πεντακόσιοι, ωστόσο έδωσαν δυναμικά το δικό τους στίγμα στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Πλατεία Βάθης.

kritikarosΌλα τα φλας των φωτογράφων, ήταν στραμμένα στους ορεσίβιους Κρητικούς  που διαδήλωσαν στην Αθήνα για τα αιτήματα του κλάδου τους. Ακόμη και στο διεθνές πρακτορείο Reuters έκαναν δηλώσεις οι αγρότες του νησιού.

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε την αντίθεση, τα ΜΑΤ με «όπλο» τις ασπίδες τους, ενώ ο νεαρός Κρητικός με την κατσούνα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook