Όλα τα έχει η Μαριορή πλακώσανε και οι «πυρηνοκίνητοι» Αμερικάνοι!

όλα-τα-έχει-η-μαριορή-πλακώσανε-και-οι-28468

Alexandria Visits GreeceΜια φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις και θα καταλάβετε σύντομα το γιατί…

Πριν από λίγο κατέπλευσε στη ναυτική βάση Μαραθί του κόλπου της Σούδας το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο των ΗΠΑ «Αλεξάνδρεια» . Tο πλήρωμα μάλιστα δεν έχασε ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με φόντο τα Λευκά Όρη, (έτσι για να έχουνε να μας θυμούνται τα παιδιά).

Το «Αλεξάνδρεια» είναι υποβρύχιο κρούσης SSN 757, κλάσης Λος Αντζελες και όπως ανακοινώθηκε βρίσκεται σε προγραμματισμένη αποστολή υποστηρίζοντας τις θαλάσσιες επιχειρήσεις ασφαλείας και τις προσπάθειες συνεργασίας στην περιοχή ευθύνης του 6ου Στόλου των ΗΠΑ.

Το «Αλεξάνδρεια» έχει μήκος 110 και πλάτος 10 μέτρων.

Είναι επανδρωμένο με 12 αξιωματικούς και 98 ναύτες, ενώ εκτός των τορπιλλών διαθέτει πυραύλους Torpedo, Tomahawk και Harpoon.

Το πήγαινε έλα παρόμοιων υποβρυχίων στη Σούδα ναι μεν δεν είναι ασυνήθιστο αλλά μας κάνει συχνά πυκνά ν΄ αναρωτιόμαστε το εάν και κατά πόσο τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και το σε ποίο ποσοστό η ευρύτερη περιοχή πρέπει να αισθάνεται ασφαλής σε περίπτωση ατυχήματος ή λάθους. Να μια ερώτηση στην οποία που θα μπορούσε να μας απαντήσει το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων ή ακόμα καλύτερα οι φίλοι μας, οι σύμμαχοι Αμερικάνοι οι οποίοι έχουν ένα «λόγο παραπάνω».

3 thoughts on “Όλα τα έχει η Μαριορή πλακώσανε και οι «πυρηνοκίνητοι» Αμερικάνοι!

  1. Ποιος θα κανονίσει, να ηλεκτροδοτείται ο ΒΟΑΚ απ’άκρη σ’άκρη, όποτε και όσο διαρκεί επίσκεψη πυρηνοκίνητου σκάφους στα πέριξ της Μεγαλονήσου???

    ιδέα προς τους αρχόντους
    (ιδίως αυτούς τους ξεφτίλες τους πτωχευτές μας, που καμαρώνουν κατέχοντας το 75% των εδρών, με το 25% των ψηφουλακίων: Βολούδη, Μαρκόγιαννη και Βιρβιδή, που δεν καταδέχτηκαν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη από το κοσμάκη τω Χανιω)!

  2. Τι εννοείς; Να μας δώσουν τα φώτα τους οι Αμερικάνοι; Σοβαρά μιλάς παιδί μου!?!?! Είμαστε Έλληνες εμείς: Δεν θέλουμε ελεημοσύνες. Τιμούμε τις υπογραφές μας, πληρώνουμε ζημιές, και άμα λάχει δίνουμε και παραπάνω!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook