Ήττα για τον Α.Ο.Χανιά στο Αίγιο με 1 – 0 | Δυσκολεύουν τα πράγματα για εξάδα…

ήττα-για-τον-α-ο-χανιά-στο-αίγιο-με-1-0-δυ-23218

aox PagalosΣε ένα παιχνίδι που τα είχε… όλα, ο ΑΟ Χανιά γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο του ομίλου Παναιγιάλειο χάρη στο γκολ του Σκαρτσίλα.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά και μόλις στο 2ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία με τον Σκαρτσίλα να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Α.Ο. Χανιά σημειώθηκε στο 15’ ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Θεοδωρόπουλος είχε κάνει την πρώτη καλή απόκρουση στον αγώνα. Στο 38’ σε μία ανύποπτη φάση ο Σκαρτσίλας…έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων και με κοντινό σουτ «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιγειάλιος είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ο Θεοδωρόπουλος κράτησε το 1-0 σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε την μπάλα με τα πόδια σε σουτ του Γ. Παπαδόπουλου, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων είπε όχι σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 68’ ο Μουράτ Σεροπιάν είδε τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για την ομάδα του καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε στον Ψυχουντάκη για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα. Στο 74’ ο Μπούνας βρέθηκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δήλωσε «παρών».

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΑΟΧ ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα στον Τσατσαρή, ενώ αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής της ομάδας για διαμαρτυρίες για φάουλ που δεν δόθηκε στον Δουμάνη. Στο 90’ αποβλήθηκε και ο σκόρερ των γηπεδούχων Σκαρτσίλας.

Οι «μπλε» έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης τόσο για την φάση του πέναλτι όσο και για το φάουλ που δεν δόθηκε στον Δουμάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Γ (78’ Ατσιμαρίδης ). Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (87’ Διαμαντόπουλος), Μπούνας, Σκαρτσίλας, Κανελλόπουλος (63’ Μπουλούμπασης)

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Κομπλιώνης ( Τσάτσος), Τσατσαρής, Πάγκαλος, Ταταράκης (22’ λ.τ Δουμάνης), Ζαντρίας, Βουρβαχάκης, Παπαζούδης

 

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook