Έ ε εεεερχεται…. Το PlayStation 4 στην ελληνική αγορά | Video

έ-ε-εεεερχεται-το-playstation-4-στην-ελληνική-αγ-99810

Με την έναρξη της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου, όταν ο τζίρος στα καταστήματα αυξάνεται, θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το PlayStation 4.

Όπως ανακοίνωσε ο ευρωπαϊκός βραχίονας της Sony Computer Entertainment, η διάθεση του θ’ αρχίσει στις 13 Δεκεμβρίου.

Το PS4 είναι σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, με πανίσχυρα γραφικά και υψηλές ταχύτητες, ενσωματωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες «δεύτερης οθόνης». Αξιοποιώντας συσκευές όπως το PlayStation Vita, επαναπροσδιορίζει τις έννοιες του πλούσιου και βιωματικού gameplay.

Η Sony θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις διαθέσιμες υπηρεσίες του PS4, όπως το PSN και το PlayStation Plus, μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει στα μέλη της αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες. Παράλληλα θα βελτιώνει συνεχώς το ίδιο το PS4, αναβαθμίζοντας το λογισμικό του.

Από την ημέρα λανσαρίσματος του PS4 μέχρι τις 31η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των SCE Worldwide Studios και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής απ’ όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download, συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν από τα τέλη της χρονιάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook