Έχει τα μεγαλύτερα χέρια που έχετε δει ποτέ | Video + Photos

έχει-τα-μεγαλύτερα-χέρια-που-έχετε-δει-112002

denis6O Denis Cyplenkov είναι ένας Ουκρανός πρωταθλητής της πάλης γνωστός όχι μόνο για την απίστευτη δύναμή του, αλλά και για τις ασυνήθιστα μεγάλες παλάμες του

denis1 Ο 31χρονος Denis γεννήθηκε στην Κριβόι Ρογκ, στην Ουκρανία, όπου παρακολούθησε διάφορα αθλήματα κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας και της εφηβείας.

denis3Έχει εκπαιδευτεί στην άρση kettlebell για μερικά χρόνια και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε μια σειρά από ανταγωνιστικές εκδηλώσεις, πριν να γίνει ένας από τους καλύτερους παλαιστές του κόσμου. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Nemiroff το 2010 και το 2011 και κατέχει πολλούς ρωσικούς τίτλους πρωταθλητή Arm Wrestling.

denis4Στην ιστοσελίδα του, ο Cyplenkov ισχυρίζεται ότι κατέχει επίσης τα πρωτεία για τους μεγαλύτερους δικέφαλους μυς στη Ρωσία (64 cm ) και ότι είναι ο ισχυρότερος άνθρωπος στη Ρωσία.

denis5186 εκατοστά σε ύψος με 140 κιλά καθαρής μυϊκής δύναμης, ο Denis Cyplenkov έχει μια πολύ εντυπωσιακή σωματική διάπλαση, αλλά το ποιο απίστευτο είναι τα ασυνήθιστα χοντρά χέρια του.

denis2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook