Έρχονται βροχές | Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

έρχονται-βροχές-ο-καιρός-στην-κρήτη-σή-98855

kairos vroxhΚακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα στη Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ο καιρός από τις απογευματινές ώρες και μετά και από τα δυτικά θα παρουσιάσει βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook