Έπεφτε στο κενό και ο άντρας της τη βοηθούσε! | «Θόλωσα όταν έμαθα πως έπιασε δουλειά σε μπαρ»

έπεφτε-στο-κενό-και-ο-άντρας-της-τη-βοηθ-103424

keno1Κρεμάστηκε από τα κάγκελα του μπαλκονιού του τετάρτου ορόφου για να γλιτώσει από τα χέρια του μαινόμενου συζύγου της, μη μπορώντας να φανταστεί πως ο άντρας της θα έφθανε στο σημείο να της τραβήξει το χέρι, για να πέσει στο κενό από ύψος 15 μέτρων!

Το ευτύχημα είναι, ότι ο σύζυγός της δεν πρόλαβε να της τραβήξει και το άλλο χέρι, μετά από σωτήρια επέμβαση του γιου τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο Αλβανό, κρεοπώλη στο επάγγελμα και πατέρα τριών παιδιών. Ο 49χρονος κάθισε στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας και διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Πρωτόδικα, είχε κριθεί ένοχος από το ΜΟΔ Λευκάδας στις 16 Μαΐου 2011 και είχε καταδικαστεί σε ποινή 10 ετών καθείρξεως και επτά μηνών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε την ποινή του κατά δύο χρόνια, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και του επέβαλε ποινή 8ετούς κάθειρξης

keno2Ο 49χρονος, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την γυναίκα του. Υποστήριξε ότι πήγε στο σπίτι της κουνιάδας του, όπου έμεινε η σύζυγός του το τελευταίο 8μηνο μαζί με τις δύο κόρες τους, ενώ ο ίδιος ζούσε μόνος με τον γιο τους

«Η γυναίκα μου είχε βγει στο μπαλκόνι, δεν μπορούσα να την φτάσω με τα χέρια μου. Εάν την έφτανα θα την έπιανα από τα μαλλιά για να μην πέσει. Την αγαπούσα τη γυναίκα μου, αλλά δεν συμφωνούσα με την απόφασή της να πιάσει δουλειά σε μπαρ. Δεν ήθελα να την σκοτώσω. Έχω μετανιώσει γιατί μπήκα στη φυλακή. Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου», ανέφερε ο 49χρονος στην απολογία του.

Πηγή: newsit

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook