Έπεσαν δέντρα από τους θυελλώδεις ανέμους στα Χανιά | Photos

έπεσαν-δέντρα-από-τους-θυελλώδεις-ανέ-111234

dendra1 Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στα Χανιά εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή.

dendra2Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και αυτή την ώρα το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

dendra4Δεκάδες πινακίδες αποκολλήθηκαν και πολλοί κάδοι απορριμάτων μετακινήθηκαν λόγω των ανέμων με αποτέλεσμα να βρίσκονται στη μέση κεντρικών οδών, και να δημιουργούν προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς.

dendra5Δένδρα έπεσαν στη Εθνική οδό στο ύψος του κόμβου της Σούδας, στην οδό Κονδυλάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων, στην οδό Αναπαύσεως, στην Αναγνώστου Γογονή, και στην λεωφόρο Σούδας.

ANEK LINES ELYROS

Στο μεταξύ, με μεγάλη δυσκολία «έδεσε» τα ξημερώματα το πλοίο ¨’Ελυρος» της ΑΝΕΚ στη Σούδα, εξ αιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στο λιμάνι.

Μα σημειωθεί ότι χρειάστηκε η συνδρομή ρυμουλκού ώστε να «δέσει» το πλοίο με ασφάλεια μετά από αρκετή ώρα.

 

2 thoughts on “Έπεσαν δέντρα από τους θυελλώδεις ανέμους στα Χανιά | Photos

  1. Συνεχίστηκαν και σήμερα τα προβλήματα στα δένδρα λόγω των ανέμων και των καταστροφών της χθεσινής μέρας.Πέρα απο τα προγραμματισμένα (Αγ. Βαρβαρα, ΝέΑ Χώρα). είχαμε και την άμεση δενδροφύτευση στην Πλουμιδάκη των κατεστραμένων δένδρων, στο Δημοτικό Κήπο αλλά και τις άστοχες επεμβάσεις πολιτών όπως στην οδό Μυλωνογιάννη & Ν.Σκουλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook