Έξαλλος ο Robert De Niro

έξαλλος-ο-robert-de-niro-7755

Ήταν στο πάρτι γενεθλίων του Leonardo di Caprio, όπου ο Robert De Niro καθισμένος ήσυχα ήσυχα στο μπαρ έπινε το ποτό του, όταν ήρθε κοντά του ο Jay-Z να πει… καλησπέρα.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός εξοργίστηκε μόλις τον αντίκρισε και του επιτέθηκε φραστικά. Φημολογείται ότι ο De Niro είναι θυμωμένος με τον ράπερ γιατί του τηλεφώνησε έξι φορές και δεν απάντησε ποτέ στα τηλεφωνήματά του!

Σύμφωνα με… αυτήκοο μάρτυρα ο De Niro δεν είχε καμία διάθεση να είναι φιλικός με τον Jay-Z, καθώς του είχε υποσχεθεί να ηχογραφήσει τραγούδι για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, αλλά εξαφανίστηκε και δεν αντεπεξήλθε στη δέσμευσή του.

Ο κινηματογραφικός superstar τηλεφώνησε αρκετές φορές στον ράπερ αλλά δεν τον βρήκε ποτέ κι αν και άφησε μηνύματα, δεν του επέστρεψε τις κλήσεις του.

Σύμφωνα με πηγή μέσα από το πάρτι «ο Robert δεν ήταν σε διάθεση να συζητήσει ευγενικά. Είπε στον Jay ότι όταν κάποιος σου τηλεφωνεί έξι φορές, τον καλείς πίσω. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, αυτό είναι απλώς αγενές!».

Ο ράπερ από την πλευρά του προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν τα πάει καλά με το τηλέφωνό του αλλά δεν κατάφερε να μειώσει τον θυμό του Robert και συνέχισε με αβάσιμες δικαιολογίες να ταπεινώνεται μπροστά στους συνεργάτες του σταρ Martin Scorsese, Jamie Foxx και Cameron Diaz.

Ακόμη κι όταν ήρθε κοντά η Beyonce ο De Niro δεν σταμάτησε να επιτίθεται στον σύζυγό της λέγοντάς του ότι η συμπεριφορά του είναι ασεβής

Ωστόσο, φίλος του De Niro ανέφερε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι δεν υπήρξε καμία τεταμένη στιγμή στο πα΄ρτι και οι δύο άνδρες είχαν μία ιδιωτική συζήτηση χωρίς εντάσεις και κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε.

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook