Έκτακτο | Χαροπαλεύει η 20χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. που παραβίασε το κόκκινο!

έκτακτο-χαροπαλεύει-η-20χρονη-που-παρέ-28922
police-car-chaseMετά τον βαρύ τραυματισμό των νεαρών μοτοσικλετιστών στη Κρήτη ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών-ο αστυνομικός φέρεται να κλώτσησε τη μηχανή-και τα βασανιστήρια της Κοζάνης, ένα νέο περιστατικό με πρωταγωνιστές αστυνομικούς έρχεται να προστεθεί στη λίστα της εκτός νόμου συμπεριφοράς των οργάνων. Αυτή τη φορά περιπολικό παρέσυρε και εγκατέλειψε 20χρονο κορίτσι στην περιοχή του Κορυδαλλού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newpost.gr μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 20χρονη κοπέλα, που -βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων- παρασύρθηκε από περιπολικό στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, κάνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για το ατύχημα που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το «κόκκινο» και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.

IΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Την Παρασκευή 1/2/2013 το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα δημοσιεύματα, η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη στην λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη από διερχόμενο περιπολικό (με αριθμό κυκλοφορίας Ε.Α. 23542 στη Γρηγορίου Λαμπράκη 171 στον Κορυδαλλό) που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.Η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού. Βλέπετε το άλλο Σάββατο θα είχαν πρεμιέρα.

Δραστήριο μέλος εδώ και πέντε χρόνια το ζωντανό και ταλαντούχο αυτό κορίτσι δίνει την μάχη, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες, για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, αλλά και όλοι μας ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα.

Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα.

Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook