Έκθεση ξυλόγλυπτων κατασκευών στην αίθουσα τέχνης Β. Μυλωνογιάννη

έκθεση-ξυλόγλυπτων-κατασκευών-στην-α-113179

pepiΈκθεση με επιτοίχια ξυλόγλυπτα της Πέπης Χατζηδάκη λειτουργεί στην αίθουσα τέχνης Μυλωνογιάννη. Η καινούρια δουλειά της Χατζηδάκη είναι μια ανανεωμένη άποψη για την συνύπαρξη παράδοσης και διαχρονικότητας.

Η καλλιτέχνης επιδιώκει με την εκπληκτική δεξιοτεχνία της να αναζωογονήσει παραδοσιακά είδη καλλιτεχνικής δημιουργίας, αποθέτοντας φόρο τιμής στην Ελληνική Λαϊκή Κουλτούρα.

Η Π.Χ. γεννήθηκε στην Κέα των Κυκλάδων. Μαθήτευσε ελεύθερο σχέδιο και χρώμα στον Βρ. Βλαχόπουλο και τελείωσε την σχολή Βακαλό στις Εφαρμοσμένες Τέχνες και την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. ‘Έχει εκθέσει σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει βραβευτεί με Α’ βραβεία και επαίνους σε διεθνείς εκθέσεις (Μοναχό, Λευκωσία, Φραγκφούρτη κ.α.). Έργα της υπάρχουν στις πρεσβείες Μονάχου, Βουκουρεστίου, Βρυξελών, στα Πατριαρχεία της Κων/πόλεως και της Ρωσίας, στο Μ.Ε.Τ. και σε ιδιωτικές συλλογές.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην αίθουσα τέχνης Β. Μυλωνογιάννη (Χαριλάου Τρικούπη 14). Θα διαρκέσει έως τις 21 Δεκεμβρίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό 11:00 έως 13:00 το πρωί και 18:00 έως 21:00 το απόγευμα, εκτός Κυριακής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook