Έκανε το πατρικό της οίκο ανοχής!

έκανε-το-πατρικό-της-οίκο-ανοχής-107389

oikosΕν αγνοία των γονιών της είχε μετατρέψει μια 22χρονη το πατρικό της σπίτι σε οίκο ανοχής και προσέφερε τον εαυτό της προς διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Μια φίλη της, που είχε και την ιδέα να ανοίξουν την «επιχείρηση» μοίραζε στο στρατόπεδο της Ρόδου κάρτες με τους αριθμούς των τηλεφώνων τους και μια καρδούλα.

Το παραδοσιακό ροδίτικο σπίτι με μερικές μετατροπές, νέα έπιπλα και αλλαγή κλειδαριάς έγινε μια ερωτική φωλιά. Η οικογένεια είχε μετακομίσει δύο χρόνια νωρίτερα επειδή η κατοικία αντιμετώπιζε προβλήματα στεγανότητας.

Κάπως έτσι ανακάλυψε κι ο πατέρας της νεαρής τις δραστηριότητες της κόρης του. Μετά την τελευταία νεροποντή ζήτησαν από συγγενικό τους πρόσωπο να πάει στο σπίτι για να ελέγξει για πιθανές ζημιές. Το κλειδί όμως δεν ταίριαζε στη κλειδαριά. Έτσι ο πατέρας ανησύχησε και πήγε να διαπιστώσει μόνος του τι συμβαίνει.

Ο πατέρας απόρησε γιατί δεν ταίριαζαν τα κλειδιά και προφανώς επειδή κάτι υποψιαζόταν από καιρό, παρακολούθησε το σπίτι και είδε με τα μάτια του τί συνέβαινε. Ο ίδιος δεν δημιούργησε επεισόδιο για να μην γίνει τίποτα γνωστό στη γειτονιά, αλλά ο μεγάλος καβγάς έγινε το βράδυ στο σπίτι όταν η 22χρονη επέστρεψε από τεχνικό γραφείο στο οποίο, όπως είχε πει στους γονείς της, εργαζόταν.

Όπως διαπίστωσε ο έκπληκτος πατέρας η μικρή είχε καταφέρει να καταθέσει κι ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.

Πηγή: enikos

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook