Έγκυος η Mila Kunis;

έγκυος-η-mila-kunis-3953

Με φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε η Mila Kunis στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει φήμες ότι είναι έγκυος στο παιδί του Ashton Kutcher.

Στην αγκαλιά του συντρόφου της απόλαυσε την απογευματινή βόλτα στη μητρόπολη του κόσμου και το μπλουζάκι της όπως κολλούσε στο σώμα της αναδείκνυε τη στρογγυλεμένη κοιλιά της.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του, αν και δεν λείπουν οι ρομαντικοί περίπατοι, ενώ οι παπαράτσι το έχουν συλλάβει σε πολλά τρυφερά ενσταντανέ.

Ωστόσο, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, στην αρχή του χρόνου αρνήθηκε ακόμη και τη σχέση του, κάτι που πλέον είναι ολοφάνερο. «Είναι παράλογο!» είχε δηλώσει ο Kutcher τον Απρίλιο αναφορικά με τις φήμες της σχέσης τους.

«Ο φίλος είναι φίλος!» είχε συμπληρώσει με πάθος. Προφανώς όμως ποτέ μην λες ποτέ γιατί πλέον ο 34χρονος σταρ φαίνεται να έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία δίπλα στην 29χρονη αγαπημένη του.

Επιπλέον, ο καθένας χωριστά δηλώνει πόσο θα ήθελε να κάνει οικογένεια κάτι που επιτείνει τις φήμες ότι το ζευγάρι δεν θα αργήσει να κάνει και παιδιά που θα τους ενώσει σε μια όμορφη οικογένεια. «Θέλω πολύ οικογένεια. Θα προτιμούσα να είμαι ερωτευμένη και να κάνω μωράκια παρά μία ταινία» είχε δηλώσει νωρίτερα η Kunis, προκαλώντας έκπληξη.

Πάντως, είναι δεν είναι έγκυος, το σίγουρο είναι ότι έχει πάρει αρκετά κιλά. Από την άλλη πλευρά, μόνο να φανταστούμε μπορούμε την Demi Moore και τις αντιδράσεις της στο άκουσμα της φήμης για πιθανή εγκυμοσύνη…

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook