Έβαλε την Άρτα και τα… Γιάννενα | Το σπίτι με τα 500.000 λαμπάκια στο Γκίνες | Video + photos

έβαλε-την-άρτα-και-τα-γιάννενα-το-σπί-116944

Μία οικογένεια από την Αυστραλία στόλισε το σπίτι της μετατρέποντάς το κυριολεκτικά σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρησιμοποιώντας πάνω από μισό εκατομμύριο λαμπάκια!

aus0Το σπίτι κέρδισε δικαιωματικά μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Guinness World Records, Chris Sheedy ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Richards από την Καμπέρα κατέκτησε το ρεκόρ για τα Χριστούγεννα φώτα, καθώς το σπίτι τους, στολίστηκε στην κυριολεξία με 502.165 πολύχρωμα φωτάκια!

aus5Η οικογένεια είχε καταθέσει συμμετοχή για το ίδιο ρεκόρ και το 2001. Τότε είχαν στολίσει το σπίτι τους με 331.038 πολύχρωμα φώτα, όμως τελικά έχασαν από μια οικογένεια στην Νέα Υόρκη, η οποία φώτισε το σπίτι τους με 346.283 φώτα .

aus4Το σπίτι της οικογένειας Richards πλήρως φωτισμένο και με τα 502.165 φώτα. θα είναι ανοικτό για το κοινό με απώτερο σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς .

aus3Ο David Richards – σύζυγος της Janean και πατέρας τριών παιδιών, είπε ότι οι περισσότεροι από τους γείτονές του δεν είχαν πρόβλημα με το εγχείρημα αυτό. Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που όχι μόνο διαφώνησαν, αλλά έχουν να του μιλήσουν από το 2001, όταν πήρε μέρος για πρώτη φορά!

aus2«Πάντα αγαπούσα τα Χριστούγεννα . Αυτό που καταφέραμε φέτος, είναι όχι μόνο να μεταδώσουμε σε ολόκληρη την περιοχή το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, μιας και έρχονται κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή για να δουν το σπίτι».

Ενώ ο ίδιος αγόρασε τα φώτα , μια τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού θα δωρίσει τα περίπου 2.500 δολάρια Αυστραλίας στην ηλεκτρική ενέργεια που θα τους φωτίσει για τον επόμενο μήνα .

aus1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook