Άστατος ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες

άστατος-ο-καιρός-σήμερα-με-βροχές-και-κ-47212

kairosΆστατο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά διαστήματα, θα έχουμε σήμερα  Παρασκευή 10 Μαΐου 2013. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 22 βαθμούς και στα ορεινά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.  Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Για σήμερα Παρασκευή, στα Χανιά, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για σήμερα  Παρασκευή, στο Ρέθυμνο, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για σήμερα Παρασκευή,στο Ηράκλειο, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook