Άρχισαν το όργανα στον Αποκόρωνα …

άρχισαν-το-όργανα-στον-αποκόρωνα-7212

Με αφορμή τις δηλώσεις για το θέμα της καθαρότητας του νερού στον Αποκόρωνα, από  τον  Δήμαρχο και του αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αποκορώνου, ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης επικεφαλής της Αντιπολίτευσης,  Ενωτική Μαχητική Ανεξάρτητη Αποκορωνιώτικη Κίνηση,  απέστειλε σήμερα ανοικτή επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.

 

Προς: ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝ

Κον ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

ΘΕΜΑ : ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Με την παρέλευση μίας εβδομάδος από την συνάντηση μας, που σκοπό είχε την ενημέρωση σας αναφορικά με τα θέματα τα οποία ταλανίζουν τον Δήμο και τους Δημότες του Αποκόρωνα, ο Δήμος συνεχίζει δυστυχώς να παραπλανά την κοινή γνώμη δίδοντας στην δημοσιότητα ελλιπή στοιχεία για την ποιότητα των νερών του Αποκόρωνα, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν στο παραμικρό την αληθινή εικόνα του όλου προβλήματος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας, σας παραδώσαμε πλήρη και λεπτομερή φάκελο της αρμόδιας υπηρεσίας σας, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, και του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, όπου ξεκάθαρα παρουσιάζονται οι μετρήσεις σε περιοχές του Δήμου Αποκόρωνα, και όπου πολύ εύκολα μπορεί και ο πλέον αδαής να αντιληφθεί, ότι οι δείκτες για την ποιότητα στο πόσιμο νερό είναι ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΙ καθιστώντας την κατανάλωση του νερού ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ & ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ.

Εκφράζουμε την απορία μας πως ανέχεστε την απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου και του Αρμόδιου Αντιδημάρχου να εκφράζουν δημόσια «ότι τα νερά του Δήμου ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ», όταν έχουν στα χέρια τους στοιχεία τα οποία μαρτυρούν και καταδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.

Η εν γένει συμπεριφορά Δημάρχου και Αρμόδιου Αντιδημάρχου χαρακτηρίζεται παραπλανητική, μιας και επί ένα και πλέον έτος δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας την οποία και εποπτεύετε.

Αρμόζει σεβασμός στου πολίτες του Αποκορώνα, και για τον λόγο αυτό παρακαλούμε εσάς, αλλά και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, να εκφράσετε δημόσια τις θέσεις σας για το όλο πρόβλημα που έχει προκύψει και για το οποίο ο Δήμαρχος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος αποδεικνύεται ότι ασκούν σχεδιασμένη στρατηγική παραπλάνησης των πολιτών του Αποκόρωνα εδώ και ένα χρόνο.

Επιτέλους ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι με την ολοκληρωτική επίλυση του προβλήματος και ας πάψει η κοροϊδία των Δημοτών του Αποκόρωνα οι οποίοι πληρώνουν την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ με την υγεία τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook