‎”ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ στο κρύσταλλο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ ουίσκι … απόψε χάνομαι και ποιος με βρίσκει;”

loverdos21Η κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των πρώην υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση!

Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εάν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Ανδρέα Λοβέρδου!!!

Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά!!!

Τον καιρό δηλαδή που κυρ Αντρέας εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο!

Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές!Την κα Λοβέρδου μάλιστα,εξαίρεσε  σκανδαλωδώς από το μέτρο της εφεδρείας,με απόφασή του,ο Υπουργός της Δ.ΕΙΜ.ΑΡ.(Δεν ΕΙΜαστε ΑΡιστεροί) κ. Μανιτάκης.

Τώρα ο κυρ Αντρέας,θέλει και πάλι να μας…”σώσει” και για τον λόγο αυτό,δημιούργησε ” το πρώτο γενόσημο κόμμα “rikssy” !!!

ΡΙΚΣΣΥ λοιπόν! Για να βρει απάγκιο ο φτωχός!!!

ΡΙΚΣΣΥ λοιπόν…από αυτόν που έκανε ””(ΡΙ)ζική (Κ)ατεδάφιση (Σ)το (Σ)ύστημα (Υ)γείας””,που με τόσο κόπο έχτισαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γιώργος Γεννηματάς.Με τον Λοβέρδο έφαγε ο κόσμος ψωμί, ο άρρωστος βρήκε θαλπωρή, η μετανάστρια οροθετική συμπόνοια.

Αν μπορούσε ο κυρ Αντρέας,θα είχε καταργήσει όλα τα νοσοκομεία.Και όποιος έχει λεφτά να πάει στο Ωνάσιο, Διαβαλκανικό, Γενική κλινική και στο Ολύμπιο Ιωαννίνων.

Οι άλλοι ας…ψοφήσουμε, και θα έρθουν οι τέσσερις!!!

“ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ μια ζαριά καλή και για μένανε ζωή”,τραγουδά κοντά στον Αντρέα τώρα πια και ο Μήτσος ο Τσιρώνης από την Άρτα,που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές και τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του με τον Αντρέα στην εκλογική περιφέρεια της Β”Αθήνας.

“ΡΙΚΣΣΥ στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ”,σιγοτραγουδούσε και χθες το μεσημέρι πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-που αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα-παρέα με εκπαιδευτικούς σε γνωστό στέκι της πόλης των Ιωαννίνων και κάθε φορά που ζήταγε νέο καραφάκι τσίπουρο μονολογούσε “ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ στο γυαλί φαρμάκι” και”ΡΙΚΣΣΥ στο ποτήρι σου φαρμάκι για χατήρι σου”!!!

Σήμερα το απόγευμα μάλιστα θα χειροκροτεί τον κυρ Αντρέα στην πρώτη γραμμή, στο κατάστημα Public των Ιωαννίνων,όπου θα τον υποδεχτεί παρέα με όσους φίλους του έχουν απομείνει…

Κι έτσι, βλέποντας την ασχήμια του ΡΙΚΣΥ και τα νούμερα που σε περιστοιχίζουν Αντρέα μου,ο κόσμος που περίμενε εναγωνίως την ρήξη με το παλιό και το σάπιο, είδε να έρχεται η ΡΙΚΣΣΥ του παλιού και του σάπιου!

Να ΡΙΚΣΣΥ φωτιά ο Θεός να σας κάψει,εσάς και το μνημόνιο σας,μπας και ησυχάσουμε!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού η Δέσποινα | Περαστικά
Επόμενο άρθροΚαλή Χρονιά … με αλλαγές στους μισθούς | 586 και πολλά σου …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ