Όταν ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα | Video

όταν-ο-πρίγκιπας-χάρι-πήρε-συνέντευξη-626202

Εκλεκτός και έκτακτος προσκεκλημένος του BBC και της ραδιοφωνικής εκπομπής «Today Programme», ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε απέναντι από τον πρίγκιπα Χάρι, για ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα και μία συνέντευξη.

Μόνο που όση η άνεση του Προέδρου, τόσο το τρακ του Χάρι, με αποτέλεσμα ο Ομπάμα να αρχίσει τα… διπλωματικά τρικ, για να «ξεκλειδώσει» κάπως τον νεαρό πρίγκιπα.

«- Πρέπει να μιλάω πιο γρήγορα, γιατί είμαι αργός ομιλητής», τον πείραξε στην αρχή ο Ομπάμα. «- Όχι, καθόλου. Είστε μια χαρά», απάντησε με σεβασμό ο νεαρός. «- Πρέπει να μιλάω με βρετανική προφορά;», τον ρώτησε.  «- Όχι, αλλά αν αρχίσετε να μιλάτε με παύσεις ανάμεσα στις απαντήσεις σας, θα αποκτήσετε την (γνωστή βρετανική) έκφραση», απάντησε κάπως πιο άνετα ο Χάρι.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο πρίγκιπας εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν κάπως νευρικός με όλο αυτό, οπότε ο -αιωνίως ακομπλεξάριστος- Ομπάμα τον ρώτησε: «- Μήπως θα ήθελες να σου πάρω εγώ συνέντευξη;» και λογικά κάπως έτσι θα έσπασε ο πάγος, καθώς η συνομιλία των δύο αντρών θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Πηγή: lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook