Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαρέβα και Γεωργία Σαμαρά στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

όλγα-κεφαλογιάννη-μαρέβα-και-γεωργία-699492

Οι κυρίες Μαρέβα Γκραμπόφκσι, Γεωργία Σαμαρά και Όλγα Κεφαλογιάννη ξεναγήθηκαν την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί, ως προσκεκλημένες της κας Σοφίας Στάικου, προέδρου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, τόσο το μοναδικής αισθητικής Μουσείο, όσο και την περιοδική έκθεση. Το τρέχον διάστημα το Μουσείο Μετάξης φιλοξενεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συλλογή, με τίτλο «Νύφες: Ιστορίες από Μετάξι» του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος «Β. Παπαντωνίου».

«Ήρθαμε μετά από πρόσκληση της κ. Στάϊκου» δήλωσε στην ΕΡΤ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Και συμπλήρωσε ότι «η δουλειά που έκανε η ιδρύτρια και πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Ιωάννα Παπαντωνίου, με την έκθεση όπως και η δουλειά του ΠΙΟΠ στο Μουσείο Μετάξης, είναι καταπληκτική».

Από τη δική της πλευρά, μέσω του προφίλ της στο Instagram η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Σουφλί, μαζί με το ακόλουθο κείμενο: «Στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί, το πρώτο από τα 9 θεματικά μουσεία του ΠΙΟΠ, που στοχεύουν στο να αναδείξουν την άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά. Μέσα από την αναπαράσταση της ιστορίας και της επεξεργασίας του μεταξιού, ο επισκέπτης συνειδητοποιεί την αξία των παραδόσεων και το μεγαλείο της φύσης. Πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους δημιουργούς! »

One thought on “Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαρέβα και Γεωργία Σαμαρά στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook