Ψυχοπαθής έσφαξε τη μητέρα του και κάθισε να δει τηλεόραση! | Σοκάρει η ομολογία του

Οι κραυγές τρόμου του ενός γιου της άτυχης 52χρονης από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι, σήκωσαν στο πόδι τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί

«Πάγωσε» η μικρή κοινωνία του χωριού Γελινιάτικα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας από την φρικτή δολοφονία μιας γυναίκας μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν μπήκε στο σπίτι που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, ο δεύτερος γιος της άτυχης γυναίκας.

Οι φωνές του ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά. Το πτώμα της μητέρας του ήταν πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο άλλος της γιος καθόταν δίπλα με το μαχαίρι που την είχε κατακρεουργήσει! Ο δράστης έδειχνε να μην είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μπροστά από την ανοιχτή τηλεόραση που συνέχιζε να παίζει…

ΦΩΤΟ από korinthostv

Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο χωριό άνδρες της αστυνομίας και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Άλλωστε, ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του κι έτσι συνελήφθη. Κρατείται, ώσπου να εξεταστεί από ειδικούς και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος έμεινε αβοήθητος και κάπως έτσι έφτασε στο έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία…

ΦΩΤΟ από korinthostv
ΦΩΤΟ από korinthostv

Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι της δολοφονίας. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον  εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Όπως είπαν στις πρώτες τους καταθέσεις, βγήκαν από τα σπίτια τους όταν άκουσαν τον δεύτερο γιο της άτυχης γυναίκας να φωνάζει.

”Τότε καταλάβαμε πως είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Δεν ακούσαμε φωνές μέσα από το σπίτι” έλεγαν στους αστυνομικούς. Αυτό οδηγεί αρχικά στο συμπέρασμα πως ο δράστης αιφνιδίασε τη μητέρα του και τη σκότωσε χωρίς να προηγήθεί μάχη.

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Ξυλόκαστρο με τους κατοίκους της περιοχής που γνώριζαν για τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη, να αναρωτιούνται αν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το έγκλημα…

Οι κραυγές τρόμου του ενός γιου της άτυχης 52χρονης από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι, σήκωσαν στο πόδι τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Το πτώμα της γυναίκας ήταν πεσμένο στο δάπεδο και πλημμυρισμένο στο αίμα, ενώ ο άλλος γιος της καθόταν δίπλα της κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο την είχε κατακρεουργήσει!

Αμέσως έφτασαν στο χωριό άνδρες της Αστυνομίας και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Άλλωστε, ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του κι έτσι συνελήφθη και κρατείται, ώσπου να εξεταστεί από ειδικούς και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον αδελφό του, αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ