Δείτε τις φωτογραφίες που χάρισαν το χρυσό στον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

δείτε-τις-φωτογραφίες-που-χάρισαν-το-χ-452958

Τρία ακόμη Παγκόσμια βραβεία, εκ των οποίων το ένα χρυσό για τον φωτογράφο Μπασιά Νικόλαο.
%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83-agia-sofia-istanbul-1-___pca-gold-medalΟ Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο PHOTO WINNER 2016 Grand Exhibition που έγινε στην Σερβία. Αυτό αποτελεί Διεθνή Διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και του Photo Club Arizona (PCA).
%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83-tea-at-morocco___pca-honorable-mentionΣυμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια» όπου και βραβεύεται με το χρυσό μετάλλιο «PCA Gold Medal” για την φωτογραφία «Agia Sofia – Istanbul-1 / Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολη -1».
%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83-poverty-at-morocco-streets___salon-honorable-mentionΣτην κατηγορία «PHOTOJOURNALISM – Φωτορεπορτάζ» βραβεύεται με το «PCA Honorable Mention” για την φωτογραφία «Tea at Morocco – Τσάι στο Μαρόκο».

Επίσης στην κατηγορία «Color- Χρώμα» βραβεύεται με το «Salon Honorable Mention” για την φωτογραφία του «Poverty at Morocco streets – Φτώχεια στους δρόμους του Μαρόκο».

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 247 φωτογράφοι από 60 χώρες.

zarpanews.gr

One thought on “Δείτε τις φωτογραφίες που χάρισαν το χρυσό στον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

  1. Ο/Η Νίκος Καρανίκης, Hon. EFIAP. Επίτ. Πρόεδρος Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, Director FIAP Media Relations Service. λέει:

    Συγχαρητήρια στο φίλο Νίκο. Και εις ανώτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook