Χρυσός ο Χανιώτης Ευτύχης Μπιτζανάκης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU

χρυσός-ο-χανιώτης-ευτύχης-μπιτζανάκη-762780

Με νέες σπουδαίες αγωνιστικές επιτυχίες συνοδεύτηκε η παρουσία των αθλητών του  Α.Σ. «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU -18 & -21 ετών που διοργανώθηκε στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου στην πόλη Μπολόνια της Ιταλίας και στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές από 23 χώρες της Ευρώπης.

Από τον Χανιώτικο σύλλογο συμμετείχαν 2 αθλητές, ο Ευτύχης Μπιτζανάκης στην κατηγορία fighting U18 -60 Kg και ο Μανώλης Σαμιώτης στην κατηγορία fighting U18 -66Kg.

Ο Ευτύχης Μπιτζανάκης μετά από 4 διαδοχικές νίκες σε μια από τις πιο δυνατές κατηγορίες του πρωταθλήματος, κατόρθωσε να στεφθεί Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του ενώ και ο 2ος αθλητής του συλλόγου Μανώλης Σαμιώτης με πολύ καλή εμφάνιση κάνοντας 3 νίκες και 2 ήττες κατατάχθηκε στην 7η θέση.Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μπιτσαξής.

Με αφορμή το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλη την ομάδα των προπονητών του για την συμβολή τους στις νέες σημαντικές επιτυχίες των αθλητών του και την χορηγό εταιρεία στις μετακινήσεις του ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES για την στήριξη που παρέχει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook