Χιούμορ, εισόδημα, εξωτερική εμφάνιση: Τι σχέση έχουν με τον… οργασμό σου;

zeugariΤι σχέση μπορεί να έχει το εισόδημα, το χιούμορ και η εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου σου με την συχνότητα και ένταση των οργασμών σου;

Ερευνητές από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης θέλησαν να μελετήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιθανώς τη συχνότητα και την ένταση του γυναικείου οργασμού και κατέληξαν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Η έρευνα υπέδειξε πως η συχνότητα του γυναικείου οργασμού κατά τη σεξουαλική επαφή συσχετίζεται άμεσα με το εισόδημα του συντρόφου , τα επίπεδα αυτοπεποίθησης του συντρόφου αλλά και την εξωτερική εμφάνιση του!

Βέβαια, η ένταση του οργασμού φάνηκε να σχετίζεται περισσότερο με το πόσο ελκύεται η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα, με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών σε εβδομαδιαία βάση και με τα γενικότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι οι κοπέλες ήταν πιο πιθανό να κάνουν την πρώτη κίνηση για να ξεκινήσει η σεξουαλική συνεύρεση, να κάνουν πιο συχνά σεξ και να απολαμβάνουν συχνότερα τον οργασμό εάν ο σύντροφός τους διαθέτει αίσθηση του χιούμορ!

Πηγή: faysbook.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ