Χανιώτικη εταιρία ελαιολάδου σαρώνει σε διεθνή διαγωνισμό | Photos

χανιώτικη-εταιρία-ελαιολάδου-σαρώνε-147036

elaiolado2Μια χανιώτικη εταιρία κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον κόσμο σε διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία. Η σημαντική αυτή θέση που συνοδεύτηκε από το αντίστοιχο Αργυρό Μετάλλιο, επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα του κρητικού ελαιολάδου και ειδικά το παγκοσμίως γνωστό ΠΟΠ Κολυμβαρίου.

Το ελαιόλαδο της χανιώτικης εταιρίας Απολλώνια, διαγωνίστηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες ελαιόλαδα και κατάφερε να αποσπάσει την πολύ σημαντική αυτή διάκριση σε έναν από τους πιο δύσκολους και ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς.

apolloniaΤαυτόχρονα αναδεικνύεται και η σημαντική δραστηριότητα των κρητικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές στους τομείς παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίου.

Εξάλλου, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το χανιώτικο ελαιόλαδο από χώρες του εξωτερικού, καθώς η εταιρία Απολλώνια εξάγει σε Ρωσία, Ντουμπάι αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα εμπόρου από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος ζήτησε το ελαιόλαδο της εταιρίας Απολλώνια ώστε να το διαθέσει στο πασίγνωστο Harrods του Λονδίνου.

Ο διαγωνισμός άνοιξε το δρόμο και στην αγορά της Ιαπωνίας, καθώς υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα, ανωτέρας ποιότητας προϊόντα της εταιρίας Απολλώνια, τα οποία έχουν την ένδειξη ΒΙΟ, ΠΟΠ και άλλες πιστοποιήσεις. Εξάλλου, πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων της εταιρίας Απολλώνια είναι να παράγουν και να προμηθεύουν το διεθνές καταναλωτικό κοινό με αγνά προϊόντα Κρήτης, βιολογικά, χωρίς συντηρητικά., ιδανικά για τα μικρά παιδιά.

apollonia winnerΕκτός από το ελαιόλαδο, η Απολλώνια διαθέτει και άλλα προϊόντα όπως θυμαρίσιο μέλι με ή χωρίς τον συνδυασμό άλλων βοτάνων, μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα Κρήτης με περιεκτικότητα 70% – 80%, γραβιέρα Κρήτης από καθαρό αιγο-πρόβειο γάλα που παράγεται στις ορεινές περιοχές της Κρήτης, κρητικά παξιμάδια και βουτήματα τα οποία παρασκευάζονται σε ξυλόφουρνο, μπαχαρικά, βότανα, αρωματικά σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο.

Η Απολλώνια, τα προϊόντα της οποίας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα, στοχεύει να αναπτύξει τις δραστηριότητές της σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής και ήδη βρίσκεται σε επαφή με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους των εν λόγω περιοχών.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook