Χανιώτης ο άνδρας που έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε!

χανιώτης-ο-άνδρας-που-έστησε-καρτέρι-σ-677809

Κρητικής καταγωγής και συγκεκριμένα από χωριό κοντά στην Αγυιά Χανίων είναι ο 65χρονος ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας. Ο δράστης φέρεται να προχώρησε στην πράξη αυτή λόγω κληρονομικών κι άλλων διαφορών που είχε με τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του. Η αποκάλυψη της ταυτότητας τόσο του θύτη όσο και του θύματος συγκλόνισε τους κάτοικους του χωριού Χανίων, οι οποίοι αν και γνώριζαν τις κακές σχέσεις των δύο αδερφών, δεν περίμεναν ποτέ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο 65χρονος δράστης όσο και ο 70χρονος αδερφός του είχαν εγκαταλείψει πριν αρκετά χρόνια την Κρήτη. Άτομα που τους γνώριζαν ανέφεραν ότι δε ξεχνούσαν τη γενέτειρά τους και επισκέπτονταν το χωριό τους τα καλοκαίρια. Μετά το θάνατο των γονιών τους οι επισκέψεις τους στην Κρήτη μειώθηκαν, ενώ άρχισε να γίνεται γνωστή η κακή σχέση που είχαν κυρίως λόγω των κληρονομικών διαφορών που είχαν.

Το φονικό σημειώθηκε στις 10 Απριλίου, τη στιγμή που ο αδελφός του έφθανε στο σπίτι του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας.

Ο δράστης μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε ότι έρχεται στην Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με την γυναίκα του, επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους μίλησαν με εισαγγελεία και αστυνομία.

Ο 65χρονος όμως, του είχε στήσει καρτέρι, καλά κρυμμένος πίσω από τους θάμνους. Όταν ο 70 χρονος αδελφός του έφτασε έξω από το σπίτι του, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ τους. Όπως κατήγγειλε, όμως, ο συνήγορος του θύτη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την απολογία του ο δράστης προφυλακίστηκε cretalive.gr 

One thought on “Χανιώτης ο άνδρας που έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook