Χανιά | Φάγαμε στο Mashup και σας το παρουσιάζουμε

χανιά-φάγαμε-στο-mashup-και-σας-το-παρουσιά-634599

Ένα νέο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του στον πεζόδρομο της Νταλιάνη στα Χανιά και έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας βράδυ.

Το Mashup Restaurant είναι ένα φρέσκο γαστρονομικό concept που συνδυάζει την υψηλή αισθητική του art de la table, με ποιοτικό φαγητό – ολόκληρο το μενού είναι από φρέσκα υλικά – και μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών.

Εντύπωση μας έκανε εξαρχής το minimal αισθητικής περιβάλλον που όμως ταυτόχρονα αποπνέει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, με τα τραπέζια από μασίφ οξιά και τα κρυστάλλινα ποτήρια Βοημίας. Οι lounge καρέκλες σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με άνεση και χαλαρότητα, χωρίς βιασύνες και πίεση.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το χαμόγελο και η φιλικότητα του προσωπικού καθώς και η άριστη γνώση τους γύρω από το μενού και τα κρασιά που θα επιλέξετε.

Εν αντιθέσει με το τι μπορεί να σας βάλει στο μυαλό η παραπάνω περιγραφή, οι τιμές είναι σε πολύ λογικά επίπεδα, τόσο που υπάρχουν πολλές επιλογές σε σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα – με τιμές κάτω των 9 €. Σαφώς δεν μπορεί κάποιος να περιμένει τέτοια τιμή για το Κουνέλι με δαμάσκηνα, κρασί marsala (Σικελίας), αστεροειδή γλυκάνισο και πατάτες dauphinoise που δοκιμάσαμε ή για το Τραγανό φιλέτο σολωμού με zampayione  σκόρδου και μαύρες φακές beluga.

Οι Τραγανές γαρίδες όπως και το Μοσχαρίσιο Καρπάτσιο με baby ρόκα και γραβιέρα Κρήτης ξεχωρίζουν στα ορεκτικά ενώ στα κυρίως πιάτα είναι εντυπωσιακή η παρουσίαση και κυρίως η γεύση γνωστών υλικών όπως το κουνέλι, το κότσι αλλά και το μυλοκόπι και το λαβράκι.

Last but not least, μας έκανε πολύ καλή εντύπωση το welcome πιάτο με μπρουσκέτες (χωρίς χρεώση) καθώς και το πλούσιο κέρασμα στο τέλος με αποστάγματα και φρούτα ή γλυκό – τα δε γλυκά του μενού είναι εξαιρετικά!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό είναι να κάνετε κράτηση στο 6979247177 ή μέσω facebook στο http://facebook.com/mashupchania

 

Υ.Γ. Για την ιστορία, το Mashup δεν βγαίνει από την μάσα, αλλά όπως μας εξήγησαν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου σημαίνει «Η ένωση ανόμοιων αρχικά υλικών για την δημιουργία ενός εξαιρετικού τελικού αποτελέσματος στην μουσική, τις τέχνες και την γαστρονομία»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook