Χανιά | Τραυματισμός 34χρονης | Έπεσε βράχος σε Ι.Χ που επέβαινε κοντά στα Τοπόλια

χανιά-τραυματισμός-34χρονης-έπεσε-βρά-87712

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων μια 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες επισκέπτριας στην περιοχή, που επέβαινε σε Ι.Χ αυτοκίνητο, όταν αποκολλήθηκε μικρός βράχος στο σημείο της σήραγγας των Τοπολίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 8 το βράδυ, και άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κισάμου που παρέλαβε την κοπέλα για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκιο μηχανικών, της Αντιπεριφέρειας Χανίων βρέθηκε σήμερα στην περιοχή με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Βουλγαράκη, προκειμένου να εκτιμηθεί η όλη κατάσταση, και να αποφασιστεί τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στο ΑΠΕ ΜΠΕ το έργο στη συγκεκριμένη περιοχή αντιστήριξης με την τοποθέτηση πλεγμάτων έχει ολοκληρωθεί κατά 90% ενώ ο δρόμος άνοιξε προσωρινά, για τη θερινή περίοδο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συγκοινωνιακές ανάγκες της περιοχής, ενώ σε ότι αφορά τα αίτια της πτώσης της πέτρας ο κ. Βουλγαράκης εκτίμησε πως οφείλονται σε ζώα τα οποία προφανώς εγκλωβίστηκαν από τα πλέγματα και στην προσπάθειά τους να βρουν διέξοδο προς τα πάνω, προκάλεσαν την κατολίσθηση.

5 thoughts on “Χανιά | Τραυματισμός 34χρονης | Έπεσε βράχος σε Ι.Χ που επέβαινε κοντά στα Τοπόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook