Χανιά | Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του ενός 16χρονου που νοσηλεύεται με εγκαύματα | Photo

χανιά-το-συγκινητικό-μήνυμα-του-πατέρ-715395

Τις προσευχές όλων, για να ξεπεράσουν οι δύο φίλοι την περιπέτεια που τους έτυχε, με την φωτιά σε σπίτι στην Παλαιόχωρα στα Χανιά, ζητάει με ανάρτηση του στα social media, ο πατέρας του ενός από τους δύο 16χρονους, που νοσηλεύονται εδώ και λίγε ημέρες με σοβαρά εγκαύματα στο ΚΑΤ της Αθήνας.

Παράλληλα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν τους δύο ανήλικους φίλους, αλλά και το προσωπικό των νοσοκομείων αλλά της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε τα δύο παιδιά στην πρωτεύουσα.

Η ανάρτηση:

Να προσεύχεστε για αυτά τα δύο φιλαράκια, τον υιό μου τον Α…. και τον φίλο του τον Π…., που αυτήν την στιγμή δίνουν την μάχη τους για την ζωή τους μετά απο εκτεταμένα εγκαύματα 2ου βαθμού στο σώμα και στα άκρα κατόπιν ανάφλεξης βεζίνης υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο δρόμος είναι μακρύς…

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους φίλους και τους συγγενείς μας που με τόση αγάπη μας σκέπτεστε και μας ενθαρρύνετε.

Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην Παλαιόχωρα, και ειδικά τον κύριο που έδρασε άμεσα κατασβήνοντας την φωτιά πάνω τους με κουβέρτα, και την πυροσβεστική Καντάνου, τους ανθρώπους των ΕΚΑΒ, τους ιατρούς, το προσωπικό και την διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον φίλο μου Ιωάννη Μπιρμπίλη, διοικητή της μοίρας 115, και τους αερομεταφορείς του C130, το εξαιρετικό προσωπικό και τους ιατρούς του ΚΑΤ που συνετελέσατε και συντελείτε στην πίστη μας ότι θα τα καταφέρουν τα παιδιά μας.

Και ενώ σαν μαχαίρι που στριβόταν αργά μέσα μου ένοιωθα τον πόνο τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, τώρα πλέον είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν με την τόση αγάπη που αιωρείται από όλους σας φίλοι μου!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook