Χανιά | Το Σάββατο τα 68α Βενιζέλεια Στίβου | Δείτε όλο το πρόγραμμα

Ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ Χανίων με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Δήμου Πλατανιά, του Ε.Α.Κ. Χανίων, του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελ. Κ. Βενιζέλος» και του Ε.Β.Ε. Χανίων, διοργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Ιουνίου το διεθνές μίτινγκ στίβου «68 α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ». Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Αθλητισμού.

Ο οργανωτής σύλλογος Α.Ο. ΚΥΔΩΝ, στα πλαίσια της προσπάθειας του να επανέλθουν οι ιστορικοί αυτοί αγώνες στα διεθνή αθλητικά δρώμενα του ευρωπαϊκού στίβου, αλλά το κυριότερο να εξασφαλίσει στους Έλληνες πρωταθλητές ένα ανταγωνιστικό αγώνα υψηλού επιπέδου, στην προσπάθεια που κάνουν για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες και στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2016, εξασφάλισε τη συμμετοχή 20 ξένων και 11 Κυπρίων πρωταθλητών, από 10 συνολικά χώρες και συγκεκριμένα: – Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σουηδία, Βραζιλία, Νότιος Αφρική, Φιλανδία, Κύπρο και Γαλλία. Ο Α.Ο. Κύδων Χανίων εξασφάλισε επίσης τη συμμετοχή 50 Ελλήνων πρωταθλητών που θα έλθουν στα Χανιά από διάφορα μέρη της χώρας μας, αλλά και του μεγαλύτερου μέρους των αθλητών και πρωταθλητών των σωματείων της Κρήτης.

Συνολικά υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν στα 68 α Βενιζέλεια 250 αθλητές στίβου όλων των ηλικιών. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει 15 αγωνίσματα για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών στα οποία οι Έλληνες πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να πετύχουν τα όρια για τη συμμετοχή τους στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και 13 αγωνίσματα για τις αναπτυξιακές ηλικίες από 9 μέχρι 17 ετών, στα πλαίσια στήριξης του κρητικού κλασικού αθλητισμού.

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΧΑΝΙΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ 2016»

sss

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτην Εντατική εργαζόμενος του δήμου Χανίων | Έπεσε από καλαθοφόρο όχημα
Επόμενο άρθροΣτην Κρήτη τα περισσότερα ξενοδοχεία δίπλα στο κύμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ