Χανιά | Το Σάββατο ο καθιερωμένος εορτασμός στα Θοδωρού

ekklisaki thodorouΗ Διεύθυνση Δασών Χανίων, ως διαχειρίστρια του χώρου της νήσου Θοδωρού, ενημερώνει ότι  ο καθιερωμένος εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων , ο οποίος είχε αναβληθεί λόγο καιρικών συνθηκών , θα τελεστεί το Σάββατο  13 -6-2015.

Το νησί είναι χώρος απολύτου προστασίας και  η επίσκεψη θα είναι επιτρεπτή μέχρι και το χώρο του ιερού ναού από τις 07:00 έως τις 12:00π.μ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και μέχρι της αποχώρησης του κοινού, θα υπάρχει παρουσία δασοφυλάκων κατά μήκος του μονοπατιού, οι οποίοι θα επιμελούνται της ομαλής προσέγγισης και της ανάβασης στο χώρο του ιερού ναού.

Στο φυλάκιο της Υπηρεσίας που βρίσκεται εκεί, θα υπάρχει οργανωμένος σταθμός πρώτων βοηθειών καθώς και το μικρό σκάφος για περίπτωση ανάγκης.

Παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες που θα φτάσουν στο νησί, μεμονωμένα ή σε οργανωμένες ομάδες  να τηρούν τις οδηγίες των φυλάκων, να παραμένουν στο χώρο όπου είναι επιτρεπτή η πρόσβαση και να αποφεύγουν κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει διατάραξη του ευαίσθητου οικοσυστήματος του νησιού. (φωτιά, ρύπανση, θόρυβος κλπ.).

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔεν φαντάζεστε πόσα πουρμπουάρ αφήνουν οι ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΧανιά | Επίσκεψη στο Νοσοκομείο από τον Πολάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ